Bine ati venit la MTI   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTI

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Investiții Rutiere - SA, numit potrivit  Hotărârii Adunării Generale a Acționarilor nr. 8/13.02.2023, în conformitate cu prevederile O.U.G. 55/2016 privind reorganizarea Companiei Naționale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România - S.A. şi înfiinţarea Companiei Naţionale de Investiţii Rutiere - S.A., precum şi modificarea şi completarea unor acte normative, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 50/2021,  ale Legii nr. 31/1990 privind societăţile, republicată, cu modificări şi completări și ale prevederilor O.U.G. nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 111/2016, cu modificările și completările ulterioare, precum și în conformitate cu prevederile Statutului C.N.I.R. SA aprobat prin HG nr. 864/2021, s-a întrunit în şedința, legal și statutar constituită,  în data de 23.02.2023,

După aprobarea ordinii de zi și după discutarea subiectelor înscris pe aceasta, membrii  Consiliului de Administrație, adoptă prezenta:

H o t ă r â r e

 

  1. Adoptă în unanimitate regulamentul de organizare și funcționare al C.A. al C.N.I.R. S.A.. Regulamentul conține și regulamentul de organizare și funcționare al Comitetului de Nominalizare si Remunerare și Comitetului de Audit.
  2. La punctul referitor la alegerea Directorului General interimar, s-a stabilit reluarea procedurii după întrunirea Comitetului de Nominalizare și Remunerare care își va alege președintele și va stabili criteriile (profilul) candidaților si calendarul pentru numirea Directorului General interimar. Comitetul de Nominalizare și-a schimbat componența comitetului, în urma demisiei d-lui Cătălin Urțoi și desemnarea d-nei Mariana Ioniță în locul acestuia.
  3. Punctul referitor la pregătirea discuțiilor pentru ședința comună C.N.I.R – C.N.A.I.R se amâna ca urmare a amânări ședinței.

Președinte Consiliul de Administrație C.N.I.R. S.A.

Marius Sorin Ovidiu Bota

Click to listen highlighted text!