Bine ati venit la MTI   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTI

Acreditarea reprezentanților mass-media la sediul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii  poate fi permanentă sau temporară.

 

Acreditarea permanentă
Jurnaliştii care au acreditare permanentă sunt informaţi prin e-mail cu privire la activităţile care au loc la sediul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii  şi au acces la acţiunile organizate la sediul MTI.


Pentru a obține acreditare permanentă la MTI pentru anul în curs, jurnaliștii completează și transmit Direcției Comunicare și Dialog Social (DCDS) formularul de acreditare care poate fi descărcat de pe site-ul ministerului.


Solicitarea va fi însoţită, pentru conformitate, de o fotografie tip legitimaţie (format electronic) şi de câte o copie a legitimaţiei de serviciu şi a cărții de identitate.
Documentele sus-menționate pot fi transmise scanat la e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau depuse la Registratura MTI – Poarta G a Palatului CFR din Bdul Dinicu Golescu nr 38, sector 1, București


Acreditările permanente sunt eliberate astfel:
• Pentru presa scrisă centrală - 3 redactori şi 2 fotoreporteri
• Pentru presa scrisă locală - 1 redactor şi 1 fotoreporter
• Pentru posturi de radio şi televiziune – 3 redactori şi 8 operatori şi tehnicieni
• Pentru agenţiile de presă - 3 redactori şi 3 fotoreporteri

 

Instituțiile mass-media trebuie să înștiințeze în scris DCDS în cazul în care doresc retragerea acreditării unui jurnalist sau dacă sunt cazuri în care încetează raporturile de muncă dintre jurnalistul acreditat și redacția în numele căreia acesta a obținut acreditare la MTI.


Acreditarea permanentă este valabilă până la sfârșitul anului în curs.

 

Acreditare temporară
Acreditarea temporară (valabilă o zi), care poate fi obţinută de fiecare dată, pe baza unei solicitări din partea redacţiei, semnată de redactorul-şef, şi a actelor de identitate. Acreditarea temporară permite accesul în sediul MTI la acțiunea/acțiunile pentru care a fost emisă. Pentru conformitate, jurnalistul trebuie să prezinte actul de identitate.


Relaţii suplimentare privind modul de acreditare pot fi obţinute la nr. de telefon 0374.808.610 sau email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


Accesul jurnaliștilor la acțiunile organizate la sediul MTI se face pe la intrarea principală.

 

Formularul cerere de acreditare poate fi descărcat aici

Formularul - acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal - poate fi descărcat aici

E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!