Bine ati venit la MTIC   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTIC

Data publicării: 06.01.2020

Data limită pentru primirea de propuneri/observaţii: 17.01.2020

 

Grup ţintă

Toate persoanele fizice sau juridice interesate pot transmite propuneri/opinii/sugestii cu privire la proiectul de act normativ.

 

Scurta descriere a reglementării:

       

Școala Superioară de Aviație Civilă (SSAvC), instituție publică în subordinea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor realizează pregătirea de specialitate a personalului pentru prestarea activităților aeronautice civile, precum şi pregătirea periodică, specializarea şi perfecționarea profesională a personalului aeronautic în funcție, în conformitate cu cerințele specifice ale organizațiilor internaționale ale aviației civile și ale Uniunii Europene.

În conformitate cu Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 77/2014 privind procedurile naționale în domeniul ajutorului de stat, precum și pentru modificarea și completarea Legii concurenței nr. 21/1996, a fost elaborat și aprobat, de Guvernul României, Memorandumul cu tema “Încredințarea unui serviciu de interes economic general (SIEG) către Școala Superioară de Aviație Civilă, instituție publică în subordinea Ministerului Transporturilor, și acordarea compensației pentru îndeplinirea obligației de serviciu public, asociată acestui SIEG”.

Memorandumul prevede că încredințarea unui serviciu de interes economic general (SIEG) către Școala Superioară de Aviație Civilă, în vederea pregătirii personalului aeronautic tehnic, va fi reglementată prin ordin al ministrului transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor.

Prin încredințarea unui serviciu de interes economic general către Școala Superioară de Aviație Civilă și acordarea compensației pentru îndeplinirea obligației de serviciu public, asociată acestui SIEG, în vederea finanțării unor programe de pregătire personal aeronautic nenavigant tehnic, se va realiza acoperirea deficitului major de personal aeronautic tehnic înregistrat în prezent la nivelul întregii industrii de aviație din România.

     

 

Documente supuse consultării
Instrument de motivare

Text proiect

 

 

Documentele pot fi consultate şi în cadrul Punctului de Informare de la ministerul Transporturilor - Bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucureşti, Poarta G.

 

Elaborarea şi transmiterea propunerilor/observaţiilor/opiniilor
Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului

 

Coordonate de contact

 

Propunerile/opiniile/sugestiile celor interesaţi pot fi transmise prin cel puţin una din următoarele modalităţi:

  • Prin poştă la adresa Ministerul Transporturilor – Direcţia  Comunicare, Relaţia cu  Sindicatele, Patronatele si Organizaţiile  Neguvernamentale – Bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucureşti

  • Prin depunere la Registratura Ministerului Transporturilor - Bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucureşti, Poarta G

  • Prin fax la numărul de telefon 021-319.61.29

  • Prin poşta electronică la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

  • Prin formularul E-consultare

 

Propuneri primite

 

Propuneri primite de la

Data receptiei


 
   

 

 

Documente conexe

 

Prezentat în

Şedinţa

Data

 

E-consultare
In cadrul acestei rubrici se vor indica articolele din proiectul de act normativ pentru care exista o propunere de modificare
Selecteaza fisierul
E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!