Bine ati venit la Ministerul Transporturilor   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la Ministerul Transporturilor

Vineri, 15 martie 2019,  Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, se va afla pe șantierul variantei ocolitoare, la profil de autostradă, a municipiului Bacău.

Întâlnirea cu reprezentanții mass-media va avea loc, începând cu ora 12.15,  la ieșirea din comuna Nicolae Bălcescu, intrarea în municipiul Bacău, zona service camioane MAN.

 

ora 20.00 - Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc participă la emisiunea 24/7 la DIGI24

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc va verifica împreună cu reprezentanții CNCF CFR SA tronsoanele Coșlariu – Vințu de Jos, Vințu de Jos – Simeria și Simeria -  Gurasada. Ministrul Transporturilor va susține o declarație de presă, începând cu ora 14.00, la organizarea de șantier aferentă stației CF Deva.

12.30 - Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a convocat o ședință, la sediul ministerului, la care participă directorul general CNAIR, Narcis Neaga și conducerea Direcțiilor Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP)

ora 14.00 - Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc participa la sedinta saptamanala de guvern (Palatul Victoria)

14.30 - În prezența Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, la sediul ministerului, va avea loc semnarea de către reprezentanții CNAIR și ai firmei câștigătoare a contractului pentru proiectarea și execuția Lotului 2: km 69+000 – km 85+300 aferent Centurii de Sud a municipiului București, standard de autostradă.

Accesul reprezentanților mass-media se va face începând cu ora 14.00.

E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!