Bine ati venit la MTI   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTI

Data publicării: 10.02.2020

Data limită pentru primirea de propuneri/observaţii: 21.02.2020

 

Grup ţintă

Toate persoanele fizice sau juridice interesate pot transmite propuneri/opinii/sugestii cu privire la proiectul de act normativ.

 

Scurta descriere a reglementării:

   

 

În conformitate cu prevederile art. 361 alin (1) și art. 288 din Ordonanța de Urgență nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu completările ulterioare, Ordonanței de Guvern nr. 32/2007 privind reglementarea unor aspecte legate de modernizarea și reabilitarea unor parți din infratructura feroviară publică, cu modificările și completările ulterioare și Ordonanței Guvernului nr. 112/2000 pentru reglementarea procesului de scoatere din funcţiune, casare şi valorificare a activelor corporale care alcătuiesc domeniul public al statului şi al unităţilor administrativ-teritoriale, se propune trecerea din domeniul public al statului în domeniul privat al statului, a unor mijloace fixe aflate în administrarea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și în concesiunea Companiei Naţionale de Căi Ferate „C.F.Rˮ - S.A. de pe raza de activitate a Sucursalei Regionale CF Timișoara, având datele de identificare prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezentul proiect de hotărâre de guvern, în vederea scoaterii din funcţiune, casării şi valorificării după caz.

Pe raza de activitate a Sucursalei Regionale CF Timișoara există mijloace fixe aferente Secțiilor CT4 Deva și CT1 Timișoara, care aparțin domeniului public al statului, propuse pentru disponibilizare ca urmare a lucrărilor de modernizare a instalațiilor de centralizare electromecanică (secția de circulație Ilia-Lugoj) cât și electrodinamică, respectiv de reabilitare a liniei de cale ferată Brașov-Simeria, tronsonul Coșlariu-Simeria, desfașurate în stațiile de cale ferată Dobra, Simeria, Deva, Oraștie, Aurel Vlaicu, Coșteiu Mare, Cliciova, Mănăștur, Făget, Marginea, Holdea, Lăpugiu, respectiv interstațiile Dobra-Ilia și Lugoj-Lăpugiu.

Mijloacele fixe în cauză fac parte din categoria Instalații fixe de siguranță și de conducere operativă a circulației feroviare interoperabile și sunt: Instalații CEM, BLA, CED, SBW, Autostop, părți componente din instalația de protecție cale și vecinătate PCV, linii de contact și baterie acumulatori.

Urmare a aprobării prezentului act normativ se vor opera modificările corespunzătoare în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, cu modificările și completările ulterioare.

 

  

 

Documente supuse consultării
Instrument de motivare

Text proiect

Anexa

 

 

Documentele pot fi consultate şi în cadrul Punctului de Informare de la ministerul Transporturilor - Bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucureşti, Poarta G.

 

Elaborarea şi transmiterea propunerilor/observaţiilor/opiniilor
Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului

 

Coordonate de contact

 

Propunerile/opiniile/sugestiile celor interesaţi pot fi transmise prin cel puţin una din următoarele modalităţi:

  • Prin poştă la adresa Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor – Direcţia  Comunicare, Relaţia cu  Sindicatele, Patronatele si Organizaţiile  Neguvernamentale – Bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucureşti

  • Prin depunere la Registratura Ministerului Transporturilor - Bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucureşti, Poarta G

  • Prin fax la numărul de telefon 021-319.61.00

  • Prin poşta electronică la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

  • Prin formularul E-consultare

 

Propuneri primite

 

Propuneri primite de la

Data receptiei


 
   

 

 

Documente conexe

 

Prezentat în

Şedinţa

Data

 

E-consultare
In cadrul acestei rubrici se vor indica articolele din proiectul de act normativ pentru care exista o propunere de modificare
Selecteaza fisierul
E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!