Bine ati venit la MTI   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTI

M.T. si dupa caz, companiile/societatile nationale, pot vinde actiunile pe care le detin la societatile comerciale/filialele incluse in programul de privatizare, prin utilizarea oricarei metode de vanzare/diminuare a participatiilor statului prevazute in legislaţia în vigoare  în domeniul privatizării.


In urma publicarii unei Liste privind intentia de privatizare a companiilor/societatilor nationale si societatilor comerciale care functioneaza sub autoritatea Ministerului Transporturilor , M.T.si dupa caz, companiile /societatile nationale, inregistreaza scrisorile de intentie din partea investitorilor interesati in participarea la procesul de privatizare, asigurand de asemenea, prin persoanele de contact transmiterea unor informatii suplimentare privind etapele de derulare a procesului de privatizare. M.T. si dupa caz, companiile/societatile nationale publica Anunturile de vanzare actiuni, care contin informatiile minime necesare potentialilor ofertanti pentru a lua o decizie privind participarea la procesul de privatizare a societatilor comerciale.

 

Accesul la datele si informatiile privind activitatea si situatia patrimoniala a societatilor comerciale/filialelor care prezinta interes pentru investitori, se face pe baza semnarii unui Angajament de confidentialitate si a Dosarului / Fisei de prezentare puse la dispozitie potentialilor cumparatori, contra cost sau gratuit, conform precizarilor din Anunturile de vanzare actiuni.

E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!