Bine ati venit la MTI   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTI

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, împreună cu reprezentanți ai Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale 

din România (CNADNR), a avut astăzi, 29.01.2015 la Ploiești, o întâlnire cu conducerea Consiliului Județean Prahova pentru dezbaterea unor soluții care să decongestioneze traficul în Valea Prahovei.


În cadrul discuției, ministrul a subliniat importanța rezolvării problemelor legate atât de transportul de persoane, cât și de mărfuri.


„Am discutat azi despre Valea Doftanei, despre transformarea acelui drum județean de dinante de Câmpina până la Sacele. Cu sprijinul Consiliului Județean și al Prefecturii am putea avea într-o lună de zile toate documentele puse la punct, astfel încât să introducem în Guvern decizia de a materializa acest drum. În același timp studiem și posibilitatea unei centuri la Comarnic și una la Bușteni”. Drumul Județean 102 I, Câmpina – Valea Doftanei – Săcele, are lungimea de 61,975 km și reprezintă o alternativă viabilă, având în vedere rapiditatea cu care acest drum ar putea fi modernizat, a arătat Ioan Rus.

 

doftana

 

 

 

 

E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!