Bine ati venit la MTI   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTI

IMG 7930 18022021

 

 

Ministrul Cătălin DRULĂ a avut astăzi, 18 februarie 2021, la sediul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii o întrevedere  cu  Péter SZIJJÁRTÓ, ministrul afacerilor externe și comerțului exterior din Ungaria, cu ocazia vizitei oficiale pe care acesta o efectuează la București. La întrevedere au participat și László MOSÓCZI, ministru de stat pentru domeniul transporturilor din cadrul Ministerului Inovării și Tehnologiei, precum și Botond ZÁKONYI, Ambasadorul Ungariei la București.

 

În cadrul convorbirilor, oficialii au reliefat foarte buna colaborare între România și Ungaria în domeniul transporturilor și infrastructurii de transport, inclusiv în perioada caracterizată de pandemia de Covid 19.

 

Totodată, oficialii guvernamentali au abordat teme de interes comun legate de colaborarea bilaterală în domeniul transporturilor și infrastructurii de transport, cu accent deosebit pe proiectele de investiții în infrastructură rutieră și feroviară, transportul rutier, reducerea timpilor de așteptare la frontieră pentru transportul feroviar, dar și transportul pe Dunăre.

 

De asemenea, a fost trecută în revistă și cea de a VIII-a sesiune a Comisiei Mixte Guvernamentale de Cooperare Economică România – Ungaria, care este preconizată să se desfășoare în prima parte a lunii aprilie 2021, la Budapesta.

 

 

E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!